Ara

Okul rehber öğretmeni Ayça Uzunoğlu tarafından 2.sınıf öğrencilerine yönelik "Sınır Koyma" hedefine yönelik "İyi dokunma-kötü dokunma"  anlatılmış ve konuyla ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ara

Okul rehber öğretmeni Ayça Uzunoğlu tarafından 1.sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Yaşam" konusu anlatılmış ve konuyla ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ara

ilçemizde düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ile ilgili resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

1. 3-C Nevfel Arda Başturan

2. 3-B Hatice Rana Akkiraz

3. 2-B Yağmur İzem Çetinkaya

Ara

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi Milli Mücadele konusu etkinliği olarak ortaokul öğretmenlerinden Eli AYGÜN ü sınıflarına davet ettiler. Konu tekrarı yapan öğrenciler Milli Mücadele konusu ile ilgili olarak merak ettiklerini öğretmenlerine sordular.Elif öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Yerli Malı kullanmanın önemi anlatıldı.Tasarruf konusu hakkında bilgilendirildi.

Ara

TYÇ proesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerde Hezarfen Ahmet Çelebi ve Mevlana tanıtıldı.

Ara

Okulumuzda yürütülen Ayın Yıldızları projesi ile Çevir-Zıpla oyununda dereceye girenlere madalyaları yapılan törende verildi. Törene veliler de katıldılar.

Ara

3/ A Sınıfı öğrencileri sınıftaki tiyatro çantası  ile anlık oyunlar ,dramalar kurgulayip  canlandırıyor.

Gunluk

eşyalar ellerinde değişip bir oyuna dönüşüyor.

Hayal gücü ve rol yeteneği ile yaşlarından büyük beceriler sergiliyorlar.

Ara

Okulumuzda yürütülen OKUSAM proesi kapsamında 4.sınıflar Çok Amaçlı Salonda biraraya gelerek okudukları 29 Harfi Gören Var mı? kitabını tahlil ettiler.Kitap ile ilgili düşüncelerini belirttiler.

Ara

Okulumuzda uygulanmakta olan temiz sınıf proesinde Kasım ayı temiz sınıf seçilen sınıflar posterlerini aldılar.Ayrıca törende Eneri Verimliliği konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerde madalyalalarını aldılar.

Ara

Tarih Yazan Çocuklar kapsamında okulumuz öğrencileri bu hafta Ali Fuad Başgil'i tanıttılar.

Ara

Tarih Yazan Çocuklar projesi kapsamında görevli öğrenciler sınıflarında  Şerife Bacıyı tanıttılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.Samsun valisi tarafından gönderilen çiçekler okul müdürü İsa Erdal tarafından öğretmenlere takdim edildi.

Kas

Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü  24 Kasım da okulumuz öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettiler.Fidanlık müdürü Alpaslan Kadı ve beraberindeki Orman Fidanlığı personelleri öğretmenlerin gününü kutlayarak öğrencilere fidan dağıtımını gerçekleştirmişlerdir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları aileleri ve öğretmenleri taraından verilmştir.