Kas

Okulumuz .sınıfları Sosyal Bilgiler dersi Geçmişte Biz konusu ile ilgili olarak kültürel değerlerimiz adlı sergi açtılar. Sergide evlerinde bulunan geçmişte kullanılan eşyalar sergilendi.

Kas

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine işitme testi uygulandı.

Kas

TYÇ proesi kapsamında okulumuz  sınıflarında "Atatürk"tanıtıldı. Ayrıca bazı öğrencilerimiz proje kapsamında yapılan etkinliğe katıldılar.

Kas

Okulumuzda yürütülen "En Temiz Sınıf" proesi kapsamında Ekim ayı en temiz sınıf olarak  1/B sınıfı seçilmiştir. Tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda düzenlenen "İp Atlama" yarışmasında derceye giren öğrencilere madalyaları takıldı.

Kas

Okulumuzda yürütülen ayın yıldızları projesi kapsamında sınılarda ayın yıldızı olmaya hak kazanan öğrencilere madalyaları takıldı.

Kas

TYÇ projesi kapsamında okulumuz tüm sınıflarında Nene Hatun tanıtıldı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü okulumuzda hazırlanan anma töreni ile kutlandı.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuzda yapılan törene  veliler , örenciler ve öğretmenler katıldı.Hazırlanan gösteri ve etkinliklerle 100. yılı coşkuyla kutlandı.

KORKMA, SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK,

SÖNMEDEN YURDUMUN ÜSTÜNDE TÜTEN EN SON OCAK...

Kas

Okulumuz öğlenci anasınıfları sınıflarında çorba ve puding yaptılar. Öğretmenlerin gözetiminde yaptıklarını daha sonra afiyetle yediler.

Kas

3/A Sınıfı olarak Türkçe ders kitabımızdaki sınıf müzesi etkinliğini  işlerken;  kendi bebeklik ve çocukluk dönemi hatıra esya ve fotoğraflarımızı bir araya getirip bir "Çocukluk Müzesi " oluşturup okul koridorunda sergiledik.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz 4.sınıfları serbest kürsü etkinliği yaptılar.Yapılan etkinliğe veliler , öğrenciler ve öğretmenler katıldılar.

Ekm

okulumuz tüm sınıflarında cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

TYÇ projesi kapsamında bu hata sınılarımızda Yavuz Sultan Selim tanıtıldı. Proje çalışması olarak öğrenciler Yavuz Sultan Selim kostümü giyerek drama etkinliği yaptılar.

Ekm

Okulumuz ana sınıfları Cumhuriyetin 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Çarşamba ilçesinde düzenlenen tören ve etkinliklere katıldılar.