Ekm

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri aileleriyle beraber, Romen rakamları konusunda bir etkinlik yaptı ve çalışmalarını okul panosunda sergilediler.

Ekm

Çarşamba Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü Tarih Yazan Çocuklar proesi kapsamında okulumuzda bu hafta tüm sınıflarda MİMAR SİNAN tanıtıldı.

Ekm

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri en Bilimleri dersi Yerkabuğu ve Dünyamızın Hareketlri ünitesi ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergilediler.

Ekm

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersi Besinlerimiz ünitesi ile ilgili olarak hazırladıkları çalışmaları 4.sınıflarda sunum yaparak anlattılar.

Ekm

Bu yıl 8. düzenlenen TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı'na okulumuz 4.sınıf öğrencileri katıldılar.Öğrenciler fuarı gezerek kitapları incelediler.Öğrenciler fuardan çeşitli kitaplar aldılar.

Ekm

Hayvanları Korumak; İnsanların hayvanlara iyi davranmalarını ve onların daha iyi koşullarda beslenmelerini ve barınmalarını sağlamaktır.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, okulumuzda  hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla panolar hazırlandı.3/B ve 4/D sınıfı öğrencileri yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed'in doğum günü olan Mevlit Kandili okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.Etkinliğe katılan öğrenciler peygamberimize neler söylemek istediklerini yazdılar.

Ekm

okulumuz 4.sınıf öğrencilerine Çok Amaçlı Salonda ağız ve diş sağlığı hakkında konunun uzmanları tarafından bilgiler verildi.Öğrenciler ağız ve diş sağlığı hakkında sorular sordular.Program sonunda öğrencilere diş macunu dağıtıldı.

Ekm

15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.15 Temmuz 2016’da devletimize ve milletimize karşı yapılan hain darbede , birlik ve beraberliğimiz ile millî egemenlik anlayışımız hedef alınmış; yüce milletimiz büyük bir imtihan vermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

İLKÖĞRETİM HAFTASI

2023-2024 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası öğrenci ,veli ve öğretmenlerin katılımıyla kutlandı.Yapılan törende öğrenciler şiirler okudular ve çeşitli etkinlikler yaptılar.