Nis

TBMM nin açılışının 104.yılını çoşku, heyecan , çeşitli etkinliklerle ve  velilerinde katılımıyla okulumuzda kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar.

Nis

Jandarma Mobil Trafik aracı okulumuza gelerek öğrencilerimize trafik eğitimi verdi.

Şbt

Okulumuz 3-B sınıfı Okusam Projesi kapsamında Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını önce okudular sonra sahnede canlandirdilar.

Ock

Okul rehber öğretmeni Ayça Uzunoğlu tarafından 1.sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Yaşam" konusu anlatılmış ve konuyla ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ock

Okul rehber öğretmeni Ayça Uzunoğlu tarafından 2.sınıf öğrencilerine yönelik "Sınır Koyma" hedefine yönelik "İyi dokunma-kötü dokunma"  anlatılmış ve konuyla ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ock

Samsun 'da yürütülen okusam proesi kapsamında okulumuz 4.sınıf  öğrencileri okudukları kitaptan öğrendikleri "minyatür" sanatı ile ilgili boyama çalışmaları yaptılar.

Ock

4/D Sınıfı öğrencilerinin ortağı olduğu eTwinning proesi Atasözü ve Deyimlerle Değerlerimiz projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergilediler. sınıf öğretmeni Handan Kadı öğrencilerin saygı,sevgi ,dostluk ve nezaket konulu atasözü ve deyimleri araştırdıklarını ve konuyla ilgili resim çalışmaları yaptığını belirtti.

Ock

4/C sınıfı son hata etkinliği olarak meyve sunum tabakları hazırladılar. öğrencilerin sunumları öğretmenler tarafında değerlendirildi.

Ock

Okulumuzun proelerden sorumlu ekibi yarışmalara katılan öğrencilere süpriz hediyeler dağıttılar.

Ock

Okulumuzda yürütülmekte olan Tarih Yazan Çocuklar projesi kapsamında etkinliklere devam edildi.

Ock

Okulumuzda yürütülen okuma projesi kapsamında yapılan etkinliklerde sınıflarda en çok kitap okuyan öğrencilere madalyaları verildi.

Ock

Okulumuzda yürütülen proeler kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi.

1.Birinci sınıflar bowling yarışması

2.İkinci sınıflar zihinden toplama çıkarma yarışması

3-3 ve 4. sınıflar sözlükten kelime bulma yarışması

Ock

Okulumuzda yürütülen İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında yapılan etkinlikte birinci olan sınıflara kupaları verildi.

Ara

Okulumuzda sınıflararası mangala yarışmaları düzenlenmiş ve yapılmıştır.

Ara